کشت 1500 هکتار یونجه در مناطق کوهستانی آمل
مدیر جهاد کشاورزی آمل از کشت یونجه در 1500 هکتار از زمین های کشاورزی لاریجان این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان جهاد کشاورزی مازندران، سید حسین اسلامی گفت: برای حفظ امنیت غذایی، توسعه پایدار در بخش کشاورزی و تامین علوفه دامی، کشت یونجه در 1500 هکتار از زمین های کشاورزی لاریجان شهرستان آمل انجام شد.
وی بیان کرد: موطن اصلی یونجه ایران و جنوب غربی آسیاست که به علت غنی بودن از پروتئین، کلسیم، ویتامین و نیز به دلیل خوش خوراک بودن و درصد کم سلولز در ردیف مهمترین گیاهان علوفه ای قرار گرفته است.
اسلامی میانگین عملکرد محصول یونجه با توجه به آب و هوای منطقه را بین 3 تا 4 تن علوفه خشک در هر هکتار عنوان کرد و گفت: یونجه گیاه بومی نواحی گرمسیری است و نسبت به خشکی مقاوم است ولی در هرگونه آب و هوایی رشد می کند و با انواع زمین ها سازگار هست، البته کشت آن در خاک های حاصلخیز و مناسب، بهترین عملکرد را دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل خاطرنشان کرد: کشت یونجه در اراضی دیم کمبازده در راستای جلوگیری از فرسایش خاک و حفظ آب در اراضی کم بازده و با هدف افزایش تولید علوفه و حفظ آب و خاک انجام می شود.
وی ادامه داد: تولید این میزان علوفه، نقش مهمی در ظرفیتسازی و کاهش فشار دام بر عرصههای مرتعی و رفع کمبود علوفه به خصوص در بخش لاریجان به همراه دارد.